Klaar voor de volgende stap in huidver­betering?

Word nú lid van De Huidprofessional

En ontvang het blad De Beautyprofessional gratis! (t.w.v. € 79)

Laten we elkaar versterken

De Huidprofessional is een vereniging van professionals die geregistreerd zijn met hun vakdiploma en/of specialisatie(s) zodat het voor de consument direct duidelijk is waar deze terecht kan voor de meest vakbekwame, professionele, veilige en effectieve behandelingen bij verschillende huidproblemen.

Door lid te worden van De Huidprofessional kunnen we elkaar versterken en help je mee om ons prachtberoep verder op de kaart te zetten.

Vijf redenen om nu lid te worden:

1. Vergoeding zorgverzekeraars

Voor de registratie van alle specialisatie(s) en met name voor acne, camouflage of ontharingstechnieken, ben je bij De Huidprofessional aan het juiste adres. Om bepaalde behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed te krijgen is het van belang dat de consument aanvullend verzekerd is en dat de Huidprofessional regelmatig accreditaties bijhoudt.

2. Na- en bijscholingen

Heb je een geregistreerde vakspecialisatie, dan kun je deze via een onafhankelijk opleidingsinstituut actueel houden. Dit is o.a. nodig zodat uw klant eventueel in aanmerking kan komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Eens in de drie jaar ontvang je van een extern bureau een oproep voor je nascholing. Indien je deze met een goed resultaat afsluit, blijft je vakspecialisatie weer 3 jaar geldig.

3. Geschillencommissie en klachtenfunctionaris

Als lid van De Huidprofessional ben je aangesloten bij een geschillencommissie waarmee je automatisch voldoet aan dit onderdeel van de ‘Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg’ (WKKGZ). Ook beschik je over een klachtenfunctionaris.

4. Groeien als ondernemer

Je mag het logo en schild van de vereniging voeren, waaraan de consument direct ziet dat zij in professionele handen is. Daarnaast word je lid van een netwerk van serieuze vakmensen, krijg je toegang tot exclusieve marketingcampagnes en kun je jezelf verder ontwikkelen door deel te nemen aan exclusieve workshops.

5. Kosten besparen

Na jaren met corona-perikelen en met de economische krimp die voor de deur staat, doen we er goed aan om eens kritisch naar onze uitgaven te kijken. Gelukkig hoeven bovengenoemde zaken helemaal niet duur te zijn: een lidmaatschap van De Huidprofessional bedraagt per salon slechts € 110,- (ex. btw) per jaar. En wil je ook je specialisaties registreren om in aanmerking te komen voor vergoeding door een groot aantal zorgverzekeraars? Dan betaal je slechts € 50,- per jaar extra – ongeacht het aantal specialisaties!

Ben jij een échte huidprofessional? Meld je aan!

En ontvang het blad De Beautyprofessional (t.w.v. € 79) voortaan gratis

Ja, ik word lid van De Huidprofessional

En ontvang het blad De Beautyprofessional gratis! (t.w.v. € 79)

Deze collega’s gingen je al voor

Ik ben lid geworden in de eerste plaats om de Huidprofessional in het zadel te helpen. Een mooie aanvulling binnen de branche vooral omdat zij zich richten op verbinding met de consument. Inmiddels maken ze grotere stappen voor mij als huidprofessional en ben ik lid van hun geschillencommissie, is er een contract met zorgverzekeraars en blijf ik verzekerd van het ontvangen van mijn vertrouwde vakblad. Ik denk dat er nog veel meer in de pijplijn zit en dat voor een heel nette lidmaatschapsprijs.

– Greet

Ik ben lid geworden van de Huidprofessional en ik ben blij dat we als schoonheidsspecialist nu kunnen kiezen bij welke branchevereniging wij aangesloten willen zijn. De Huidprofessional doet ook veel aan media en helpt ons daarbij. Ik vind het een goed initiatief en steun De Huidprofessional van harte!

– Inge

Ik ben lid geworden om een meer professionele uitstraling voor mijn salon te krijgen, meer info over wettelijke regels en informatie die belangrijk is voor onze beroepsgroep.

– Heidi

      Ja, ik word lid van De Huidprofessional

      En ontvang het blad De Beautyprofessional gratis! (t.w.v. € 79)