Vanuit de kernwaarden ‘transparant en communicatief’ zijn wij als bestuur dagelijks gedreven om vorm te geven aan onze visie dat iedere schoonheidsspecialist(e) een unieke kracht heeft en daarmee een eigen klantenkring aantrekt; een klant die bij jou past, past vanzelfsprekend niet bij een ander! Dat zorgt ervoor dat wij met elkaar oog hebben voor de kansen die dagelijks voorbijkomen om het vak van schoonheidsspecialiste de belangrijke plek te geven dat het verdient.

Wij stellen ons even voor:

Gea de Haan (Voorzitter)

“Ik ben eigenaar van schoonheidsinstituut SkinPerfect in Heerhugowaard. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste geef ik al meer dan 20 jaar, op basis van een eerlijk en realistisch advies en op een persoonlijke manier, 100% aandacht aan ieders huidwensen. Inmiddels ben ik een zeer ervaren beauty-ondernemer met verschillende specialisaties waaronder anti-aging, littekenbehandelingen, pigmentstoringen, rosacea, acne en bindweefselmassage. Naast mijn mooie prachtberoep zet ik mij graag in voor de promotie van het vak ‘Schoonheidsverzorging’.”

Skin PerfectDolomiet 2, 1703 DX Heerhugowaard

Wil van Deursen

“Mijn naam is Wil van Deursen, 62 jaar en opgeleid als ‘Orthomoleculair en Medisch Dermatologisch Schoonheidsspecialist’. Sinds 31 mei 2010 ben ik gestart met mijn eigen Beauty Kliniek in Asten. Hier werk ik samen met mijn man Hennie waar ik al 42 jaar mee getrouwd ben, mijn geweldige dochter Mariëlle van 32 jaar en inmiddels met de lieve medewerkster Fleur erbij. Dit maakt het voor ons mogelijk dat we meerdere technieken onder één dak kunnen aanbieden.
Sinds oktober 2019 ben ik bestuurslid bij branchevereniging ‘De Huidprofessional’ met veel enthousiasme en passie. Fijn dat we vanuit deze nieuwe brancheorganisatie onze specialistische krachten en kennis kunnen bundelen. We gaan met elkaar voor een professionele en transparante organisatie. Ik kijk ernaar uit om jullie als mede-collega’s te kunnen ondersteunen binnen ons vakgebied en elkaar veelvuldig te ontmoeten tijdens ledenvergaderingen en bijzondere gelegenheden.”

Beauty Kliniek Asten, Hemelberg 60, 5721 Asten

Marloes van Maaren

“Mijn naam is Marloes van Maaren en ik ben 28 jaar geleden gestart met mijn eigen ‘Huidinstituut Etoile’ in Dronten. Daarnaast werk ik samen met meerdere collega’s voor innerlijke en uiterlijke verzorging onder één dak. Dat geeft versterking, saamhorigheid én het is gezellig. Bestuurslid zijn van branchevereniging ‘De Huidprofessional’ vind ik een mooie uitdaging. Vaak werken wij als zelfstandige huidspecialisten alleen. Daarom vind ik het belangrijk dat wij onze krachten en kennis als specialisten en ondernemers kunnen bundelen. Waar kun je dat beter doen dan bij een goede en transparante brancheorganisatie? Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om meer voor jullie als mijn collega’s te mogen betekenen op ons vakgebied. Verder ben ik al een eeuwigheid getrouwd met dé liefste man en hebben we twee zoons. Daarnaast mag ik mij ook oma noemen van twee prachtige kleindochters. Ik hoop jullie als collega’s vaak te mogen ontmoeten tijdens de ledenvergaderingen en andere gelegenheden.”

Huidinstituut Etoile, De Zate 20, 8251 HD Dronten

Nathalia van der Ark

“Meteen nadat ik in 2001 bij ‘Esthetica Opleidingsinstituut’ mijn opleiding tot schoonheidsspecialist had afgerond, werd ik gevraagd om er praktijkdocent te worden. Al vrij snel daarna groeide ik door tot manager en in 2006 heb ik dit mooie opleidingsinstituut kunnen overnemen. Naast het verder ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige opleidingen heb ik de afgelopen jaren ook de groothandel uitgebouwd. Na zorgvuldige selectie importeren we inmiddels een aantal prachtige salon-exclusieve merken. Mijn hart gaat uit naar de inhoud en de kwaliteit van het onderwijs, met name gericht op huidverbetering. Als ik daarmee kan bijdragen aan het laten groeien van vrouwen in hun zakelijke en persoonlijke zelfstandigheid, heb ik mijn ware passie vervuld.”

Esthetica Beauty Trade, Hambroeklaan 1, 4822 ZZ Breda

Brenda Paap

“Ik ben Brenda Paap met een Huidpraktijk in een Gezondheidscentrum in Aalsmeer. Ik heb ervaring op administratief vlak en ondertussen werk ik al 25 jaar als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Huidverbetering is mijn passie. Ontvang ik cliënten voor anti-aging behandelingen, dan werk ik manueel door middel van bind- en spierweefselmassagetherapie. En ook microneedling en thuisproducten zijn voor mij onderdeel van een effectief behandelplan. Tevens heb ik een groot hart voor de huid met rosacea, littekenweefsel en acné. Verder heb ik een fijn gezin en een plezierig sociaal leven. Met groot enthousiasme lever ik mijn bijdrage als bestuurslid/penningmeester en deel ik mijn kennis voor groei van deze prachtige brancheorganisatie.”

Huidpraktijk Brenda, Zwarteweg 123, 1431 VL Aalsmeer