Vanuit de kernwaarden ‘transparant en communicatief’ zijn wij als bestuur dagelijks gedreven om vorm te geven aan onze visie dat iedere schoonheidsspecialist(e) een unieke kracht heeft en daarmee een eigen klantenkring aantrekt; een klant die bij jou past, past vanzelfsprekend niet bij een ander! Dat zorgt ervoor dat wij met elkaar oog hebben voor de kansen die dagelijks voorbijkomen om het vak van schoonheidsspecialiste de belangrijke plek te geven dat het verdient.

Wij stellen ons even voor (van links naar rechts):

Wil van Deursen

“Ik heb in 10 jaar tijd een prachtig bedrijf neergezet met ‘Beauty Kliniek Asten’. Mijn missie is om klanten te helpen de mooiste versie van zichzelf te worden en te blijven! In alles wat ik doe ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Met speciale aandacht voor de 45+ vrouw. Als medisch dermatologisch schoonheidsspecialiste heb ik de kennis in huis om verder te kijken en zo huidaandoeningen te herkennen en effectief te behandelen, in combinatie met lifestyle.”

Beauty Kliniek Asten
Hemelberg 60
5721 Asten

Gea de Haan (Voorzitter)

“Ik ben eigenaar van schoonheidsinstituut SkinPerfect in Heerhugowaard. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste geef ik al meer dan 20 jaar, op basis van een eerlijk en realistisch advies en op een persoonlijke manier, 100% aandacht aan ieders huidwensen. Inmiddels ben ik een zeer ervaren beauty-ondernemer met verschillende specialisaties waaronder anti-aging, littekenbehandelingen, pigmentstoringen, rosacea, acne en bindweefselmassage. Naast mijn mooie prachtberoep zet ik mij graag in voor de promotie van het vak ‘Schoonheidsverzorging’.”

Skin Perfect
Dolomiet 2
1703 DX Heerhugowaard

Sibylle Buck

“Je huid is wie je bent, dat is mijn vertrekpunt binnen ‘Huidinstituut Kosmetiek’. Wij staan voor natuurlijke schoonheid, zonder het gebruik van fillers of chirurgische ingrepen door een totaalaanpak van verzorging, voeding en levensstijl. Altijd op basis van een grondige analyse van de huid. Onze huidverbeterende behandelingen gaan samen met persoonlijke aandacht en optimale ontspanning. Ik breng heel veel kennis op het gebied van huidaandoeningen mee en help daar graag anderen mee binnen ‘De Huidprofessional’.”

Huidinstituut Kosmetiek
Eurenderstraat 10
6467 CS Kerkrade.