Wil je jouw behaalde specialisaties zichtbaar maken? Dat kan door je aan te melden in dit officiële register voor huidspecialisten met erkende diploma’s. In het HUIDPRO-register kunnen zowel klanten als Vektis en verzekeraars zien dat je voldoet aan de vereisten om vergoedingen aan te kunnen laten vragen.

Eisen

Heb je een erkend diploma schoonheidsspecialist en daarnaast erkende specialisaties (met verplichte nascholing)? Ben je daarbij lid van een van de twee brancheorganisaties in de uiterlijke verzorging? Dan kun je in het register worden vermeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt welke huidprofessionals officieel geregistreerd zijn met een of meerdere specialisaties.

Het register

Het register, ontwikkeld door De Huidprofessional, is openbaar en vrij toegankelijk. Dit officiële register wordt ook gebruikt door Vektis om te verifiëren of de specialist die een AGB-code aanvraagt erkend gediplomeerd is.

Kosten

De kosten voor registratie zijn per jaar

  • € 50 voor leden van De Huidprofessional
  • € 75 voor niet-leden van De Huidprofessional (maar wel van een andere brancheorganisatie schoonheidsverzorging)

Voor meer informatie kijk op www.huidpro-register.nl of www.huidpro-register.mijnportfolio.nl

Documenten

Eerst het voor jou betreffende document downloaden met de pen invullen en ondertekenen. Daarna dit document bij de inschrijving in het HUIDPRO-register uploaden.

Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

Wel eerst de verklaring downloaden en invullen (met pen)