Wil jij ook zichtbaar zijn met je behaalde specialisaties? Dat kan in dit officiële register voor huidspecialisten met erkende diploma’s. Op deze manier zien zowel klanten als Vektis en verzekeraars dat je voldoet aan de eisen om vergoeding aan te kunnen laten vragen.

Huidprofessionals met een erkend diploma schoonheidsspecialist en daarnaast erkende specialisatie(s) (met verplichte nascholing) worden op aanvraag in dit register vermeld. Op deze manier wordt zichtbaar gemaakt welke huidprofessionals officieel geregistreerd zijn met een of meerdere specialisaties. De specialist moet lid zijn van een brancheorganisatie in de uiterlijke verzorging.

Het register op deze website is een openbaar register en kan door iedereen geraadpleegd worden. Dit officiële register wordt ook gebruikt door Vektis om te verifiëren of de specialist die een AGB-code aanvraagt erkend gediplomeerd is.

Het register is door brancheorganisatie De Huidprofessional ontwikkeld. Voor toelating tot het register controleert De Huidprofessional of de specialist in bezit is van de benodigde diploma’s en de benodigde nascholingen heeft gevolgd.

De kosten voor registratie zijn per jaar:

  • Lid van De Huidprofessional: € 50,-
  • Geen lid van De Huidprofessional: € 75,- (maar wel van een andere brancheorganisatie schoonheidsverzorging)

Sta je er nog niet in als lid van De Huidprofessional en weet je al dat je in het register wilt staan?

Voor meer informatie kijk op www.huidpro-register.nl of www.huidpro-register.mijnportfolio.nl

Documenten

Eerst het voor jou betreffende document downloaden met de pen invullen en ondertekenen. Daarna dit document bij de inschrijving in het HUIDPRO-register uploaden.

Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.

Wel eerst de verklaring downloaden en invullen (met pen)