Even voorstellen

Al op jonge leeftijd werd mij duidelijk dat ik meer wilde weten over de huid, gezondheid, beweging, voeding en alles wat daarmee te maken heeft.

Ik vind het fascinerend om te zien en ontdekken hoe het menselijk lichaam werkt en hoeveel invloed wij zelf uit kunnen oefenen op zowel ons mentale als fysieke gedeelte. Ik ga daarin graag terug naar de basis. Less is more.

In 2003 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. Na het volgen van diverse opleidingen, trainingen en workshops op het gebied van schoonheid, voeding, supplementen, Reiki en het geven van trainingen voor andere merken op het gebied van skincare, IPL en marketing kreeg ik steeds meer het idee om zelf een eigen skincare lijn op te gaan zetten. Samen met de klanten in mijn eigen schoonheidssalon ben ik een lijn uit gaan werken. Deze hebben we steeds verbeterd en uiteindelijk is daar een prachtige lijn met skincare producten uit gekomen. Natuurlijk blijf ik in de toekomst het assortiment verbeteren en uitbreiden.

De resultaatgerichte aanpak van professionele behandelingen in combinatie met producten voor thuisgebruik zorgt voor zichtbare resultaten. Uitgangspunt is de oorzaak zoeken van het probleem en niet enkel het symptoom bestrijden. De krachtige en geavanceerde formules van SkinRebelPro SkinCare helpen effectief bij het behandelen van uiteenlopende huidproblemen.

Ik richt me naast kwalitatief goede producten ook op het milieu en de natuur. De brochures, flyers, verpakkingen enz zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled materiaal. De samenstelling van de producten is vooral gericht op een hoogwaardig product tegen een betaalbare prijs met zichtbaar resultaat. We werken in producten en behandelingen veelal met ingrediënten zoals Shea Butter, Aloë Vera, zink, magnesium, hyaluronzuur, provitamine B5, vitamine C en E, niacinamide en aminozuren zoals glycine en lysine om de huid zoveel mogelijk te voorzien van voedingsstoffen die de huid aanzetten om zelfwerkzaam te zijn en de natuurlijke huidbarriëre te beschermen en te verstevigen.

Mijn bedrijf is echt mijn passie en ik help je graag om jouw skincare doelen te bereiken!

www.skinrebelpro.nl