Corrective Cosmetics wil beauty professionals in staat stellen zich op een professionele manier in de markt te onderscheiden. Dat doen wij met merken die een eigen identiteit en een onderscheidend verhaal hebben en die beauty professionals de best beschikbare oplossingen aanbieden op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en visagie.

Onze eigen merken ‘Elementary Skincare by Webecos’ en ‘UNG’ worden in Nederland geproduceerd en zijn exclusief ontwikkeld voor gebruik door professionele schoonheidsspecialisten. Uiteraard staat het behalen van mooie resultaten van een gezichtsbehandeling daarom voorop, zodat de klant ook een volgende behandeling wil boeken. Daarnaast gebruiken wij alleen ingrediënten die vriendelijk voor de huid zijn. Daarom komen allergische reacties op onze producten nagenoeg nooit voor. Wel zo prettig om te weten. Onze producten worden niet getest op dieren; we hebben dat ook nooit in het verleden gedaan en zijn evenmin van plan dit in de toekomst te doen.

Behalve producent zijn we ook de exclusieve distributeur van de merken Thalion, Keenwell en Coverderm, stuk voor stuk ook merken met een eigen, onderscheidend verhaal.

Corrective Cosmetics investeert jaarlijks een aanzienlijk deel van de winst in research and development. We volgen niet alleen de meest actuele vakkennis op de voet maar delen die ook graag. In onze eigen trainingscentra zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten dan ook altijd welkom voor goede en gedegen cursussen, opleidingen en workshops. Zo zorgen we ervoor dat ons vak te allen tijde pure kwaliteit blijft leveren.

Kortom, u kunt bij Corrective Cosmetics terecht voor de volgende prachtige merken:

  • Webecos Elementary Skincare
  • Dr. Tadlea
  • Thalion
  • Keenwell
  • UNG
  • Coverderm

www.correctivecosmetics.com