Als schoonheidsspecialist wil jij eigenlijk maar één ding: je cliënt verwennen met de beste behandelingen en bijzondere resultaten. Je wil bijdragen aan het geluk en zelfvertrouwen van de mensen die plaatsnemen in jouw stoel. Dát is het ultieme gevoel van schoonheid. En jij bent natuurlijk de specialist die dat gevoel kan oproepen. Dat is een hele verantwoordelijkheid. Gelukkig kun je altijd vertrouwen op Beauty2People.

Beauty2People analyseert, selecteert en levert high-end cosmeceutical-merken, waarmee jij je kunt onderscheiden. Wij importeren alleen producten en apparatuur waarin wij geloven, omdat ze zijn gebaseerd op bewezen technologie.

Jouw belang is ons belang. Wij beseffen heel goed dat je producten moet verkopen voor een gezonde omzet. Dus bieden we salons het alleenrecht op onze eigen merken. Zo heb je alle tijd en ruimte om een band op te bouwen tussen het merk en je cliënt. En ook daarbij helpt Beauty2People je graag, bijvoorbeeld met effectieve marketingtools en vele beauty-trainingen.

Wij leveren in Nederland de volgende prachtige merken:

  • HydroPeptide; resultaat gedreven peptiden producten.
  • Emotion SkinCare; alles voor de droge huid.
  • Estime & Sens; gecertificeerde biologische producten.
  • T-AWAY2; verwijderen van alle cosmetische huidoneffenheden
  • Fourtec; zet een nieuwe standaard neer in het anti-aging segment op basis van 4 technieken.

www.beauty2people.nl