In de schijnwerper…

Benieuwd naar de werkwijze en beweegredenen van een Huidprofessional? In de serie “In de schijnwerper” lichten we telkens een van onze leden uit. Met vandaag…

Regine Hanff, Beautystudio Boldy


Wie ben je?

Mijn naam is Regine Hanff, 51 jaar.

Waar ben je gevestigd?

Ik ben geboren en getogen in Den Bosch en woon nu in het mooie dorpje Engelen dat valt onder de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ik ben 14 jaar geleden parttime, naast mijn baan als maatschappelijk werkster, begonnen op mijn zolderkamer met IPL-ontharen. Ik heb veel scholing gevolgd en na een paar jaar heb ik een studio naast mijn huis gebouwd en ben ik personeel gaan aannemen. We hebben inmiddels nog twee verbouwingen gehad en werken nu met z’n vieren in de zaak.

Wat is jouw drive?

Mijn drive is om mensen blij te maken en ze te laten stralen door hun huidproblemen op te lossen. Ik luister graag naar mensen en vind het heel fijn om mijn klanten nog mooier te maken. Als mijn klanten tevreden zijn dan ben ik het ook. Het geeft zoveel voldoening om zichtbaar het verschil te maken.

Welke behandeling is je favoriet?

Alle behandelingen op het gebied van anti-aging zijn bij mij favoriet, al vind ik het ook heel fijn om jeugd te verlossen van acne en dames van ongewenste beharing. Ik probeer mijn dag altijd zo afwisselend mogelijk in te plannen, ook voor mijn eigen fysieke gesteldheid, want ik werk lange dagen en met afwisseling blijft alles leuk.

Welk(e) product(lijn) is je favoriet?

Wij hebben heel veel apparatuur in huis voor zowel gezicht- als lichaamsbehandelingen en wij werken met diverse productlijnen. Ik ben zelf echt fan van Image Skincare. Deze cosmeceuticals dringen dieper in de huid door en ze hebben een heel uitgebreid assortiment voor ieder huidtype. Met welke behandeling en met welke producten iemand het meest gebaat is, bekijken wij eerst met ons huidanalyse-apparaat De Observ, ook dit apparaat is een verrijking voor de salon.

Hoe help jij je klant?

Na een intakegesprek en huidanalyse wordt bepaald waaraan gewerkt moet worden en dan gaan we lekker aan de slag. Ik probeer iedereen in de watten te leggen en altijd net een beetje extra te doen. Als ik bijvoorbeeld een steelwratje zie, dan haal ik dat extra weg met de plasmapen of een gesprongen vaatje waar mensen zich al lang aan storen, coaguleer ik even. Ook doen we standaard bij iedere gezichtsbehandeling, indien gewenst, de wenkbrauwen kosteloos shapen en verven. We doen allemaal ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Wat is jouw specialiteit?

Ik ben gespecialiseerd en gediplomeerd in elektrisch ontharen, IPL- en laserontharing en acne. Hiernaast doe ik dus erg veel op het gebied van anti-aging met onder andere de plasmapen, de mesogun, de dermapen.

Hoe zie jij je werk voor de toekomst?

Ik wil nog wel een jaar of tien lekker doorgaan zoals we nu bezig zijn. Alle ontwikkelingen in beautyland blijven volgen en hierop inspelen en hopelijk snel weer naar buitenlandse beurzen. Wel wil ik uiteindelijk wat minder behandelingen zelf gaan doen en wat meer aan mijn personeel overlaten, omdat ik door de groei van het bedrijf het naast alle behandelingen die ik doe, ook druk heb met het regelen van alles wat er nog bijkomt, zoals social media, de website, agendabeheer, personeelszaken, bestellingen etc.

Professionele, vakbekwame schoonheidsspecialisten

Alle schoonheidsspecialisten die je op deze website vindt, beschikken over het juiste vakdiploma. Hierdoor weet je zeker dat zij een gedegen beroepsopleiding genoten hebben en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Zoek een Huidprofessional in jouw omgeving
De Huidprofessional zorgt goed voor jouw huid!