In de schijnwerper…

Benieuwd naar de werkwijze en beweegredenen van een Huidprofessional? In de serie “In de schijnwerper” lichten we telkens een van onze leden uit. Met vandaag…

Marloes van Maaren, Huidinstituut Etoile


Wie ben je?

Mijn naam is Marloes van Maaren en ik ben al bijna 25 jaar een gepassioneerde HUIDPROFESSIONAL.

Waar ben je gevestigd?

Sinds 2012 is mijn Huidinstituut gevestigd in een bedrijfspand. We werken met meerdere ondernemers voor innerlijke en uiterlijke verzorgen onder één dak.

Wat is jouw drive?

Ik hou van mijn vak en ben gefocust op mooie behandelingtechnieken, die ervoor zorgen dat mijn klanten met een prachtige en gezonde huid van het leven genieten. Samen met mijn klant gaan we uit van haar wensen en ons gezamenlijk doel. Het voelt goed om mijn klant te begeleiden naar hoger niveau. Ik benader de huid van binnenuit met adviezen over goede voeding, aangevuld met orthomoleculaire supplementen. Van buitenuit met juiste behandelingen om de huid weer zelf aan het werk te zetten en uiteraard met goede producten voor thuisgebruik. Zo beleven we samen dé reis naar een gezonde huid!

Welke behandeling is je favoriet?

Ik heb een grote keuze uit apparatieve en manuele behandelingen. Elke behandeling is erop gericht om de huid te verbeteren en te verfraaien. Dus élke behandeling kan “mijn favoriet” zijn op het moment dat het de juiste keuze is voor de huid van mijn klant en zij of hij kan zien dat de huid gezonder en mooier wordt.

Welk(e) product(lijn) is je favoriet?

Ik heb gekozen voor diverse TOPmerken met diverse doeleinden. HYDROPEPTIDE en HYAMATRIX zijn er twee die echt hét verschil maken voor een rijpere huid. CELLFUSIONC is mijn favoriet voor de couperose en gevoelige huidtypes. EMOTION heeft alles in zich voor een droge huid. Daarnaast heb ik met INNOAESTHETICS zéér goede resultaten met diverse fruitzuurpeelings. In principe ben ik verliefd op al mijn merken, omdat ze zeer goede resultaten geven en ik daardoor zeer blije klanten heb.

Hoe help jij je klant?

Mijn klant is mijn gast, vanaf het eerste moment van binnenkomst is het fijn dat zij zich welkom voelt. Vanaf het eerste moment van aanraking, gedurende de behandeling en tot het laatste moment voelt de klant zich als haar moment. Ik vind het prettig wanneer de klant zich een moment van rust gunt met de wetenschap dat ze aan het einde van de behandeling een mooiere huid heeft. Door vooraf tijdens een intakegesprek een huidscan aan te bieden en een behandelplan door te spreken weet de klant dat er serieus aan haar huid wordt gewerkt en dat wij als HUIDPROFESSIONALS hét verschil kunnen maken.

Hoe zie jij je werk voor de toekomst?

Ik wil mij zeker in de toekomst blijven profileren als vakvrouw. Ik blijf constant bezig met innovatieve methoden om de huid nog meer te perfectioneren. Ik blijf mij aanpassen aan de wensen van deze tijd. Het is belangrijk dat je zowel als specialiste én als ondernemer mee moet groeien met veranderingen die de tijd en mijn klanten meebrengen. Het is toch fantastisch om mijn kennis te delen en over te brengen. Mijn vak is mijn passie en daar ga ik nog héél lang mee door.

Professionele, vakbekwame schoonheidsspecialisten

Alle schoonheidsspecialisten die je op deze website vindt, beschikken over het juiste vakdiploma. Hierdoor weet je zeker dat zij een gedegen beroepsopleiding genoten hebben en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Zoek een Huidprofessional in jouw omgeving
De Huidprofessional zorgt goed voor jouw huid!