In de schijnwerper…

Benieuwd naar de werkwijze en beweegredenen van een Huidprofessional? In de serie “In de schijnwerper” lichten we telkens een van onze leden uit. Met vandaag…

Kitty Meuldijk, Schoonheidssalon Kitty Meuldijk


Wie ben je?

Ik ben Kitty Meuldijk van Schoonheidssalon Kitty Meuldijk.

Waar ben je gevestigd?

Mijn salon in Uitgeest is naast het huis gevestigd in een mooi houten tuinchalet.

Wat is jouw drive?

Mijn drive is de klant met een fijn ontspannen gevoel de deur uit te laten gaan en tegelijkertijd de huid een flinke oppepper te hebben gegeven.

Welke behandeling is je favoriet?

Mijn favoriete behandelingen zijn toch wel de massage behandelingen zoals edelsteen, bindweefsel, Japanse cosmo facelift en de acne behandeling. De massages omdat de klanten dit zo fijn vinden en het een super boost aan de huid geeft. De acne omdat ik weet wat het is als je huid niet vanzelfsprekend mooi glad is.

Welk(e) product(lijn) is je favoriet?

Alle producten waar ik mee werk zijn natuurzuiver en van een hele goede kwaliteit, een product of een behandeling heb ik eerst zelf uitvoerig uitgeprobeerd voor dat ik deze in de salon introduceer.

Hoe help jij je klant?

Ik help mijn klanten door naar ze te luisteren, te helpen met problemen op te lossen, ze te laten zijn en voelen en mijn handen en hart het werk te laten doen.

Hoe zie jij je werk voor de toekomst?

Ik heb het mooiste beroep van de wereld en hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

Met warme groeten,

Kitty Meuldijk

Professionele, vakbekwame schoonheidsspecialisten

Alle schoonheidsspecialisten die je op deze website vindt, beschikken over het juiste vakdiploma. Hierdoor weet je zeker dat zij een gedegen beroepsopleiding genoten hebben en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Zoek een Huidprofessional in jouw omgeving
De Huidprofessional zorgt goed voor jouw huid!