In de schijnwerper…

Benieuwd naar de werkwijze en beweegredenen van een Huidprofessional? In de serie “In de schijnwerper” lichten we telkens een van onze leden uit. Met vandaag…

Ivanka Lahaye, Schoonheidssalon Ivanka


Wie ben je?

Ik ben Ivanka Lahaye. Gediplomeerd en voortgezet opgeleide schoonheidsspecialiste sinds 2001.

Waar ben je gevestigd?

Schoonheidssalon Ivanka | Natural Beauty Expert is gevestigd in Landgraaf. Volgend jaar bestaat de salon 20 jaar. Daar ben ik erg trots op.

Wat is jouw drive?

Het is mijn passie de huid van mijn klanten te zien verbeteren en als de klanten alle adviezen opvolgen en dat ook lukt motiveert me dat nog meer. Ik haal alles ‘uit de kast’ om het lichaam gezond te maken. Want dat is naar mijn idee de belangrijkste basis voor een mooie huid en er goed uit (blijven) zien.

Wat is jouw specialiteit?

In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging. Dat doe ik door de huid te behandelen van buitenaf met Absolution (organic Skincare) en van binnenuit met LavieSage en lifestyleadviezen. Hier haal ik in combinatie met o.a. microneedling en bindweefselmassage fantastische resultaten mee! Ik start een behandeling altijd met een uitgebreide intake die ik digitaal al vooruit stuur. Tijdens het gesprek in de salon wordt deze doorgenomen en worden er met de RS lightskin gedetailleerde foto’s gemaakt waaruit je verschillende huidproblemen kan aflezen.

Hoe zie jij je werk in de toekomst?

In september start ik met de HBO opleiding “OERsterk Master Coach” van Richard de Leth. Om ook aan preventie te werken en de beste leefstijl adviezen te kunnen (blijven) geven. Ik hoop het vak nog lang te mogen blijven doen. En nog veel mensen gezond, mooi en gelukkig te kunnen maken.

Liefs,

Ivanka
Natural Beauty Expert

Professionele, vakbekwame schoonheidsspecialisten

Alle schoonheidsspecialisten die je op deze website vindt, beschikken over het juiste vakdiploma. Hierdoor weet je zeker dat zij een gedegen beroepsopleiding genoten hebben en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Zoek een Huidprofessional in jouw omgeving
De Huidprofessional zorgt goed voor jouw huid!