In de schijnwerper…

Benieuwd naar de werkwijze en beweegredenen van een Huidprofessional? In de serie “In de schijnwerper” lichten we telkens een van onze leden uit. Met vandaag…

Heidi Meelker, Beautybyheidi Skinexpert


Wie ben je?

Heidi Meelker van beautybyheidi Skinexpert.

Waar ben je gevestigd?

In Velp bij Arnhem

Wat is jouw drive?

Vrouwen weer hun zelfvertrouwen teruggeven en ze beter in hun vel laten voelen, door hun huid weer fris en mooi te maken. Heb je zelfvertrouwen dan straal je van binnen naar buiten.

Welke behandeling is je favoriet?

De emerginC Protocell. Dé anti agebehandeling met bindweefselmassage, fruitzuur en serum insluizen met ultrasound. Echt top!

Welk(e) product(lijn) is je favoriet?

De emerginC Scientific Organicslijn vind ik echt heerlijk. Mooie werkstoffen, goed voor mens en milieu en met mooie resultaten.

Hoe help jij je klant?

Door goed te luisteren en proberen te weten te komen wat ze echt willen, waar storen zij zich aan als ze in de spiegel kijken?

Hoe zie jij je werk voor de toekomst?

Ik wil graag wat meer verdieping, niet alleen de buitenkant behandelen maar ook de binnenkant. Ik wil meer met energie werken bijvoorbeeld. Ik denk door alle stress in het dagelijks leven, vooral nu met Corona, dat mensen meer behoefte hebben aan welzijn, het in balans zijn van lichaam en geest.

Lieve groet,

Beautybyheidi Skinexpert,
Heidi

Professionele, vakbekwame schoonheidsspecialisten

Alle schoonheidsspecialisten die je op deze website vindt, beschikken over het juiste vakdiploma. Hierdoor weet je zeker dat zij een gedegen beroepsopleiding genoten hebben en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Zoek een Huidprofessional in jouw omgeving
De Huidprofessional zorgt goed voor jouw huid!