In de schijnwerper…

Benieuwd naar de werkwijze en beweegredenen van een Huidprofessional? In de serie “In de schijnwerper” lichten we telkens een van onze leden uit. Met vandaag…

Esmee Vorster, NewLook4U


Wie ben je?

Ik ben Esmee Vorster, 25 jaar en sinds 1,5 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Het is begonnen toen ik in 2014 Wimperstyliste ben begonnen. Al snel wilde ik door gaan groeien binnen deze branche en heb ik een heleboel opleidingen gedaan voor wimpers en wenkbrauwen. Maar ik zag tijdens het zetten van de wimpers vele soorten huiden waar verbetering in zat en daarom heb ik besloten om een opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen zodat ik ook klanten met huidproblemen kan gaan helpen.

Waar ben je gevestigd?

Aan de Schoolstraat 14, 5066 EE in Moergestel.

Wat is jouw drive?

Ik wordt er gelukkig van om mensen mee te nemen in een ontspannen behandeling voor een ultieme Wellness beleving met daarbij ook in diezelfde behandeling gericht op een stuk huidverbetering waarbij mensen tevreden de salon verlaten.

Welke behandeling is je favoriet?

Mijn favoriete behandeling is tot nu toe de Cenzaa Moments gezichtsbehandeling, dit is een behandeling van 90 minuten. Hierbij komen heerlijke massage technieken voor zoals een hoofdhuid en oormassage, drukpunt massage en een arm,decolleté en schoudermassage de behandeling wordt op maat gemaakt met de juiste producten om de huid te verbeteren.

Welk(e) product(lijn) is je favoriet?

Cenzaa, ik ben hier super tevreden over. Hele mooie producten met mooie resultaten.

Hoe help jij je klant?

Allereerst luister ik naar mijn klant welke wensen heeft zij? Wat vind zij zelf van haar huid en wat zou ze graag verbeterd willen zien? Als ik met de klant heb gesproken ga ik de huid zelf bekijken en bespreek ik met de klant wat ik zie en welke behandeling daar het beste bij past met de producten. Ook help ik mijn klant door een op maat gemaakt advies mee naar huis te geven om samen naar haar wensen toe te werken.

Wat is jouw specialiteit?

Mijn specialiteit is misschien wat breed maar ik vind dat ik klanten de ultieme Wellness beleving kan geven bij mij in de stoel.

Hoe zie jij je werk voor de toekomst?

Ik hoop door te groeien op de manier zoals ik nu groei. Ik wil me nu gaan richten op nog meer de Therapeutische kant wat Cenzaa mij te bieden heeft. Hiervoor hebben zij trainingen ontwikkeld waardoor je vele specialisaties kunt halen en daarmee hoop ik veel klanten te kunnen gaan helpen met huidproblemen.

Professionele, vakbekwame schoonheidsspecialisten

Alle schoonheidsspecialisten die je op deze website vindt, beschikken over het juiste vakdiploma. Hierdoor weet je zeker dat zij een gedegen beroepsopleiding genoten hebben en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Zoek een Huidprofessional in jouw omgeving
De Huidprofessional zorgt goed voor jouw huid!