In de schijnwerper…

Benieuwd naar de werkwijze en beweegredenen van een Huidprofessional? In de serie “In de schijnwerper” lichten we telkens een van onze leden uit. Met vandaag…

Brenda Venema, Schoonheidssalon Esthéda


Wie ben je?

Ik ben Brenda Venema-Gerritsen, geboren op 15 juni 1977, in Apeldoorn. In 1997 heb ik de allround opleiding voor schoonheidsspecialiste, visagiste en manicure afgerond. Daarna behaalde ik het diploma ‘manuele lymfedrainage voor het gezicht’. Naast mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik mijn kennis vergroot met dermatologie voor schoonheidsspecialisten, daardoor heb ik meer inzicht verkregen over diverse huidstoornissen, acné, rosacea, pigmentvlekken, huidveroudering en littekens.

Waar ben je gevestigd?

Schoonheidssalon Esthéda is gevestigd aan het Bakhuis 18 in Apeldoorn. De salon ligt net buiten het centrum van Apeldoorn en heeft voldoende gratis parkeermogelijkheden. Schoonheidssalon Esthéda bestaat dit jaar al 21 jaar, waar ik erg trots op ben!

Wat is jouw drive?

Graag wil ik ervoor zorgen dat de klant zich na een behandeling ontspannen en verzorgd voelt en dat deze met een zelfverzekerd gevoel naar huis gaat. Ik ben de klant graag van dienst met kwaliteit, advies en service.

Welke behandeling is je favoriet?

Huidverzorging vind ik een boeiend vak, welke ik dan ook met groot plezier en veel passie uitoefen. De producten waarmee ik de klant behandel zijn van het hoogwaardige merk MEDEX. Mijn favoriete behandeling is de Medex ‘Superieur” gezichtsbehandeling waarin ik de huid goed kan reinigen en voeden en daarnaast een heerlijke uitgebreide massage kan geven want masseren vind ik heerlijk om te doen.

Welk(e) product(lijn) is je favoriet?

Medex produceert de meest exclusieve, luxe en resultaatgerichte cosmetica. Producten en behandelingen die niet alleen zichtbaar het uiterlijk van je lichaam en huid verbeteren, maar ook je gemoedstoestand positief beïnvloeden door hun ontspannende, versterkende en weldadige werking. Ik ben hier zeer tevreden over, vooral omdat Medex diverse lijnen heeft voor verschillende doelgroepen.

Hoe help jij je klant?

Ik start een behandeling altijd met een uitgebreide intake en luister dan goed welke wensen de klant heeft. Aan de hand van de wensen van de klant stel ik een behandelplan op. Ook geef ik de klant graag advies over de producten voor thuisgebruik om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

Wat is jouw specialiteit?

Mijn specialiteit is misschien wat breed maar ik vind dat ik klanten de ultieme Wellness beleving kan geven bij mij in de stoel.

Hoe zie jij je werk voor de toekomst?

Naast mijn jarenlange ervaring bezoek ik regelmatig vakcongressen, product demonstraties en beurzen en lees ik vakliteratuur om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische behandelingen. Ik volg ook nog steeds cursussen en workshops om bij te blijven in mijn vak. Ik hoop mijn werk, als schoonheidsspecialiste, nog lang te mogen blijven doen en alles om mij heen nog mooier te mogen maken.

Lieve groet,

Schoonheidssalon Esthéda,
Brenda

Professionele, vakbekwame schoonheidsspecialisten

Alle schoonheidsspecialisten die je op deze website vindt, beschikken over het juiste vakdiploma. Hierdoor weet je zeker dat zij een gedegen beroepsopleiding genoten hebben en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Zoek een Huidprofessional in jouw omgeving
De Huidprofessional zorgt goed voor jouw huid!