Coronavirus update

Tijdelijk gesloten – en nu?

Tekst: De Huidprofessional

Veel schoonheidssalons hebben hun deuren tijdelijk gesloten. Dat is voor jou als consument natuurlijk vervelend, maar ook je schoonheidsspecialiste gaat hierdoor een onzekere tijd tegemoet.

Wil je toch goed voor je huid zorgen, dan kan dat op verschillende manieren:

Producten

Zorg ervoor dat je producten niet opraken. Neem tijdig contact op met je specialiste en zij kan je de producten waarschijnlijk bezorgen of opsturen. Bij sommige salons zul je de producten ook zelf kunnen afhalen als je van te voren laat weten dat je komt en wat je nodig hebt.

Problemen?

Heb je een probleem met je huid? Neem dan telefonisch contact op met je schoonheidsspecialist. Via FaceTime of Skype kan zij zelfs meekijken en je adviseren.

Mini behandeling

Normaal zou je specialiste je een fantastische behandeling geven, nu dat in veel gevallen niet mogelijk is kun je thuis zelf een mini behandeling inplannen door bijvoorbeeld een peeling en een masker zelf aan te brengen. Je schoonheidsspecialiste helpt en adviseert je hier graag bij, en zo help je ook je specialist.

Cadeaubon

Ook kun je alvast die cadeaubon kopen voor je geliefde voor een verjaardag of misschien wel zomaar als een leuk gebaar.

Heb je nog geen schoonheidsspecialist?

Alle schoonheidsspecialisten die je op deze website vindt, beschikken over het juiste vakdiploma. Hierdoor weet je zeker dat zij een gedegen beroepsopleiding genoten hebben en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Zoek een Huidprofessional in jouw omgeving
De Huidprofessional zorgt goed voor jouw huid!

Meer informatie?

Huidprofessional: Dit woord omschrijft het beroep van een man/vrouw die professioneel en op verantwoorde wijze huidverzorging en –verbetering toepast in de praktijk. Zij/hij is in het bezit van erkende vakdiploma’s, eventueel aangevuld met specialisaties. Het woord schoonheidsspecialist(e) is niet meer toereikend.

Je herkent een erkende Huidprofessional aan het Huidprofessional-schild.
 

Zoek een huidprofessional

De Huidprofessional zorgt goed voor jouw huid!