Wij zijn verheugd om je kennis te laten maken met Skin for Skin: hét Nederlandse beautymerk dat schoonheid van binnenuit én van buitenaf stimuleert met prachtige producten. Deze producten worden zorgvuldig en weloverwogen samengesteld, allemaal met als basis het natieve Skin for Skin collageen. Tijdens het ontwikkelen van de Skin for Skin producten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wat het bedrijf en merk zo uniek maakt is dat zij collageen extraheren uit de reststroom van de Urker visindustrie, die anders zou worden verspild. Uit de huiden van wild gevangen Noordzeevis extraheren zij puur, natief viscollageen wat de basis vormt voor een breed scala aan hoogwaardige producten waaronder supplementen, serums, crèmes, sheetmaskers, oogmaskers en een complete haarlijn.

De producten van Skin for Skin zijn niet alleen perfect te integreren in jouw schoonheidsbehandelingen, maar ook uitermate geschikt voor thuisgebruik. Wanneer jouw klanten de huid dagelijks collageen aanbieden, van binnenuit middels de supplementen en van buitenaf door middel van de andere huidverzorgingsproducten van Skin for Skin, kunnen ze profiteren van een verbeterde respons op jouw huidverbeteringsbehandelingen. Dit kan resulteren in snellere en meer duurzame resultaten, waardoor klanten extra tevreden zullen zijn met de behandelingen in de salon.

In de dynamische wereld van skin care is natief viscollageen een intrigerend ingrediënt dat de potentie heeft om de huidverzorgingservaring van klanten te transformeren. De producten van Skin for Skin zijn een waardevolle aanvulling in de salon van elke toegewijde schoonheidsspecialist.

www.skinforskin.nl/