Klaar om jouw salon naar ‘the next level’ te tillen? Bij Esthetica Opleidingen en Esthetica Beauty Trade bieden we al sinds 1971 de kennis en kunde over aan gepassioneerde mensen die zich willen specialiseren in op het gebied van de uiterlijke verzorging. Ons gerenommeerde opleidingsinstituut biedt een breed scala aan erkende opleidingen, cursussen en workshops, waaronder schoonheidsspecialist, pedicure, nagelstyling en visagie.

Naast onderwijs bieden we ook in onze groothandel en met onze webshop alle producten aan voor jouw salon. Bovendien distribueren we exclusief vier prestigieuze merken in de Benelux, elk met zijn eigen uitzonderlijke voordelen.

Laten we een kleine duik nemen in hetgeen Esthetica Opleidingen te bieden heeft en ontdekken welke geweldige mogelijkheden jou te wachten staan!

s+ summecosmetics

Maak kennis met s+ summecosmetics: een ware gamechanger in de industrie. Toen onze directeur, Nathalia van der Ark, deze producten voor het eerst tegenkwam, was ze meteen verkocht. Met hun baanbrekende formules, luxueuze uitstraling en competitieve prijsstelling wist s+ summecosmetics haar direct te bekoren. Wat s+ echt onderscheidt, is hun revolutionaire filosofie: gepersonaliseerde behandelingen op maat voor elke klant. Zelfs hun producten voor thuisgebruik kunnen worden aangepast door te kiezen uit een reeks gespecialiseerde serums, allemaal gecombineerd in één magische formule. Het is simpelweg adembenemend! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft s+ ook nog eens een eigen laboratorium, waardoor de hoogste kwaliteitsnormen worden gewaarborgd. We delen een gemeenschappelijk doel met onze Spaanse partner: een nauwe, harmonieuze samenwerking die prettige en tastbare resultaten brengt. Zakendoen is nog nooit zo plezierig geweest!

SKIN’S Best Waxing

We zijn er nog niet: Esthetica Beauty Trade distribueert met trots SKIN’S Best Waxing, een uitzonderlijk merk voor ontharing uit Italië. Bereid je voor op een revolutionaire waxervaring. Deze uitstekende methode werkt snel en biedt zachte warmte die de huid verzorgt en ongewenst haar moeiteloos verwijdert. Geen gedoe meer, geen ongemak meer. Geen strips en geen olie nodig. Zelfs grote oppervlakken kunnen probleemloos worden behandeld en het ontharen van het gezicht wordt een pijnloos genot. De speciaal samengestelde wax hecht zich uitsluitend aan het haar en ontziet de gevoelige huid van je klanten. Na de behandeling is de huid ongeëvenaarde glad, gehydrateerd en verzorgd!

Thuya Professional & Jorge de la Garza

Vanaf 2022 breidden we onze distributie uit met twee opwindende merken uit Barcelona: Thuya Professional voor nagelverzorging en de prachtige make-uplijn Jorge de la Garza.
Thuya Professional biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor nagelstylisten, die voldoen aan al jouw behoeften, of je nu gespecialiseerd bent in ingewikkelde nagelontwerpen of gewoon fantastische gellakdiensten aanbiedt.

Aan de andere kant is Jorge de la Garza, liefkozend ‘Jorge’ genoemd, een gecertificeerd diervriendelijk en veganistisch merk, zorgvuldig samengesteld om zowel veelzijdig als compact te zijn. Je selecteert simpelweg de specifieke producten die perfect passen bij jouw salon, voor een naadloze match.

Laten we samenwerken!

Bij Esthetica zijn we toegewijd aan jouw groei, zowel persoonlijk als professioneel. We zijn er om je te ondersteunen met eersteklas training, hoogwaardige producten, uitgebreide begeleiding en een oprechte passie voor wat we doen. Laten we samen jouw salon naar nieuwe hoogten brengen, terwijl we plezier, toewijding en een vleugje glamour omarmen.
Ben je klaar om dit avontuur met ons aan te gaan? Neem dan snel contact met ons op en ontdek een nieuwe wereld aan mogelijkheden!

www.esthetica.nl