Wij geloven in de kracht van partnerschap

Esse gelooft dat een goede samenwerking met professionele huidspecialisten essentieel is bij duurzame oplossingen in huidverzorging met lange termijn voordelen voor onze clienten.

De markt voor natuurlijke en biologische huidverzorging blijft het snelst groeiende segment in de wereldwijde huidverzorging. Er is een steeds groter wordende groep mensen die producten eisen die duurzaam en vrij van chemicaliën zijn, maar toch zeer effectief. Ze zijn zich meer dan ooit bewust van schadelijke chemicaliën en vermijden deze actief. Het vermijden van chemicaliën is echter niet langer voldoende. Goed ingelichte clienten willen geavanceerde anti-verouderingsproducten voor alle huidtypes. Ze zijn de valse beloften en loze beweringen beu en willen echte resultaten zien.

Esse is zeer effectief gebleken in talrijke onafhankelijke onderzoeken in Duitsland en wordt in meer dan 40 landen over de hele wereld gebruikt en is geliefd, met name in Scandinavië en Noord-Europa. Esse is biologisch gecertificeerd door Ecocert, geaccrediteerd door PeTA en de Vegan Society en is plastic- en CO2-neutraal. Kortom, Esse is een ethisch merk dat gericht is op de resultaten die de professionele huidverzorgingsmarkt wil hebben.

www.esseskincare.nl