Wij zijn Brenda en Daniel, de eigenaren van Blend New Day. Door middel van studie en door goed te klankborden met experts stellen wij onze producten helemaal zelf samen. We zijn zeer kritisch op de samenstelling, waarbij de ingrediënten en dosering een belangrijke rol spelen. We zijn van mening dat suppletie pas echt resultaat geeft als je voor de juiste ingrediënten èn de juiste dosering kiest.

Onze supplementen zijn de perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl. Het is een handige en effectieve manier om essentiële voedingsstoffen aan te vullen die mogelijk ontbreken in je dieet. Ze zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Hoog gedoseerd, eerlijk voor de natuur, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd. Als het niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen we het niet toe. Daarmee houden we meer ruimte voor de ingrediënten die wel werken.

Waarom zo gezond?

Een gezond leven betekent bewegen, ontspannen en gezond eten. Het lijkt een open deur, maar het is tegenwoordig niet zo makkelijk om binnen te krijgen wat je lichaam echt nodig heeft. Wanneer de balans in het lichaam verstoord is, door voeding, ziekte, stress of door een bepaalde levensfase (bijv de overgang) is dat als eerste aan de huid te zien en vervolgens kunnen er allerlei klachten ontstaan. Voedingssupplementen bieden dan een handige en effectieve manier om de ontbrekende essentiële voedingsstoffen weer aan te vullen om je immuunsysteem te versterken, je lichaam te voeden en je geest in balans te houden. Op deze manier werk je weer aan een gezonde basis voor een optimale gezondheid en een gezonde stralende huid.

www.blendnewday.nl